a new begining

Tot imi spun ca ma apuc de scris. Nimic mai fals! In laptop gasesc diferite documente, care-mai-de-care cu titluri promitatoare ale unor momente cand tot spuneam “gata!a venit momentul! asta e!” Le-am salvat in cloud, dar ordinea lor nu o pot gasi si sincer, imi este si sila sa le citesc, pentru ca nu am nimic original in ele si mai toate sunt pline cu promisiuni ale unui moment X in viata mea. Nici pana in ziua de astazi nu am reusit sa ma tin de ele. Majoritatea sunt resturi ale unui creier imbibat in prea mult fum, resturi ale unei stime de sine coborata in Mariane, pe care doar o scufundare ca a lui Cameron o mai poate aduce la suprafata, iar daca as vrea sa le aduc pe toate intr-un singur document, nu as starni interesul nici macar al unui cititor ratacit. Insa cum nu am facut publicitate acestei pagini si cum nu sunt cunoscut prin ceea ce am facut, gasesc prielnic acest loc unde pot sa scriu ce vreau, unde pot sa fiu eu pentru ca nimeni nu ma stie, iar prin asta rezolv si cu cronologicul, dar si cu teama de a fi criticat.

Am scris odata un articol! Atat de bun a fost incat am avut 4000 de vizualizari intr-o singura zi. Primeam mail-uri de mustrare ca nu aveam buton de share ca sa fie directionat.

Am scris odata inca un articol! In aceeasi zi cu primul! Ambele erau despre politica. Pe al doilea Mandruta mi l-a pus pe pagina lui de Facebook iar Guran m-a felicitat, dar nimic mai mult.

Apoi au disparut! Pare-se ca s-a intamplat ceva su serverele si nu aveam back-up facut. Nevermind!  Si asa nu imi doream sa fie despre politica, ci doar despre psiho. Dar nici la asta nu sunt chiar atat de bun, chiar daca sunt acreditat. Fara o practica, informatiile se pierd si raman ca geamul opac de la usa baii, vezi ca este cineva inauntru, dar nimic mai mult.

Voi scrie putin, des (zilnic, sper!) si doar chestiuni importante. Nu vreau sa devina un jurnal, pentru ca si eu sunt plictisit de idee. Dar ce resursa frumoasa va fi la batranete!